the perfect place for different birds

birds

Formule 1 - Dinner


Vrijdag, Zaterdag


18:00 Onthaal / bezoek aan de gallerij
Apero op het binnenterras of in de gallerij volgens plaats en weersomstandigheden
19:00 Show
20:00 Transfer naar Parazzar
20:15 Hoofdmaaltijd

Formule 2 - Matinee


Zondag
12:00 Onthaal / bezoek aan de gallerij
12:30 Apero op het binnenterras of in de gallerij volgens plaats en weersomstandigheden
13:00 Show
14:00 Transfer naar Parazzar
14:15 Hoofdmaaltijd
15:00 Dessert
16:00 Einde.

Gallerij

Torhoutsesteenweg 17, 8200 Brugge-Sint-Andries (tegen centrum, Canada square) en rechtover de Parazzar: Bezoek gallerij/onthaal/apero/voorgerecht en show

Parazzar

Torhoutsesteenweg 10, 8200 Brugge-Sint-Andries (tegen centrum, Canada square) rechtover de gallerij: Dinner / dessert / nababbel met de artiesten/musici


Alle boekingen: 0478 34 25 64 (Bellen enkel mogelijk vanaf woensdag tem zondag vanaf 15u00 !!!)
Mail: soulbar@parazzar.be GEEN RESERVATIES VIA ANDERE KANALEN!!!
Voorschot (100€) of hele bedrag arrangementen op rekening nummer: AXA BE 34 7512 0671 2090
Aparte tickets show zonder arrangement: VVK: 15€ op idem rekening nummer of ADD: 18€

RICHTLIJNEN CORONA / HUISREGELS


Gallerij: Tijdens het bezoek draagt u een mondmasker die u zelf meebrengt.
Tijdens de show terwijl u zit hoeft u het masker niet aan te houden.

De show in de gallerij is een exclusiviteit. Er worden slechts 22 personen (naargelang de grootte van de bubbels) toegelaten per event. Dit is berekend volgens de 1,5m afstand tussen de verschillende tafels/stoelen/bubbels. Hierdoor zal uw beleving uiteraard versterkt en intenser worden.

U steunt rechtstreeks onze artiesten/musici door deelname aan het event. Er is namelijk 15€ pp voorzien voor de werking vh concert. Er is een dubbele cirkulatie (2 trappen) aanwezig om onnodige kruising met bezoekers van de gallerij (open tot 17:45) te vermijden. Er is geen bediening in de gallerij (geen bar). Uw gekozen apero zal op uw tafel klaarsstaan, of andere bestelde dranken in de Parazzar mag u meebrengen naar de gallerij.

In de inkomhal en in het toilet zal er een ontsmettende dispenser staan voor de handen. In het toilet staat er ook een aparte dispenser voor de toiletbril.

Iedereen kan bij aankomst, op eenvoudig verzoek, een roze vaatdoek krijgen. Deze kan u dan gebruiken tijdens uw cirkulatie (gender neutraal toilet, deurklinken, trapleuning, etc) De meeste deuren zullen zo veel als mogelijk openstaan. Boekingen/reservaties/mogelijkheden tafels: Zie boven.

U betaalt na onze bevestiging van uw boeking/tafel, het arrangement vooraf via overschrijving of minimum een voorschot van 100€ = bevestiging van uw reservatie. Indien u annuleert na 2 dagen vooraf: U verliest 50% van uw reservatie kost. Na 1 dag vooraf verliest u 100%.

REKENING NUMMER AXA: BE34 7512 0671 2090
Steeds vermelden bij uw overschrijving:
Aantal personen + dag + keuze hoofdgerecht

Er is een apero/amuse inbegrepen. Wij stellen PINOT GRIGIO BIO proseco voor. Indien u een andere apero wenst, kiest u deze vooraf uit ons dranken menu ter plaatse in de Parazzar, of te raadplegen op onze website, u kan dit eenvoudig via onze QR code. U mag uw apero drank meebrengen naar de show.

Hoofdmaaltijd/dessert: in soulbar Parazzar recht tegenover de gallerij.
Uw andere dranken/bijbestellingen betaald u bij het einde van uw avond voorkeur ter plaatse met uw bankAPP (smartphone) aan onze kassa. Cash is zeker mogelijk. Opgelet: Wij hebben geen betaalautomaat aanwezig voor betaalkaarten!