James Brandon Lewis Trio

A4James Brandon Lewis was een van de grote verrassingen op het North Sea Jazz festival in 2016. Wie de 33-jarige tenorsaxofonist uit Buffalo, New York een keer office 2016 key heeft horen spelen, vergeet hem nooit meer.

James Brandon Lewis heeft achtergronden buy Windows 10 Professional product Key in de gospel en jazz. Nadat hij zich had gevestigd als gospelmuzikant, besloot hij zijn muzikale horizon te verbreden. Zijn solocarrière kreeg in 2010 gestalte, toen hij naam maakte met zijn debuutalbum ‘Moments’. In 2015 verscheen zijn laatste album ‘Days of FreeMan’, zijn meest gedurfde artistieke uiting tot nu toe. Op het album liet hij productkeysticker zich inspireren door de hiphop uit zijn jeugd, maar klinken ook invloeden door van muzikanten zoals James Blood microsoft10.com Ulmer en Ornette Coleman.

 

 

Kort nieuws